HenTho Spiced Rum: paradise in a bottle

Lancering nieuwe drank en proeverij tijdens persdag Global Image Antwerpen | 8 november

HENTHO_RUM header.jpg

“The best ideas come while sipping rum”- Pavol Kazimir. Dat moeten vader en zoon Hendrik en Thomas ook gedacht hebben. Deze Antwerpse oprichters van HenTho Spirits stellen met veel trots hun nieuwste member of the family voor: welkom HenTho Spiced Rum! 

Carribean style
Cuba Libre, Dark ’n Stormy of gewoon on the rocks. Het smaakt allemaal met deze roodbruine, exotische nieuwe HenTho drank. De rum is een evenwichtige mix van 3 verschillende Caraïbische rumsoorten met zorgvuldig uitgezochte kruiden en vruchten zoals geroosterde kokosnoot, ruwe cacao, rozijnen, vanille.

Trots van de familie
Al eerder, in 2013, startten vader Hendrik en zoon Thomas met hun eigen ginexperiment. Ze gingen in hun micro-distilleerderij gepassioneerd op zoek naar de perfecte mix van kruiden en specerijen. Dat blenden zit trouwens in de vingers van chef-kok Thomas (schuif je voeten maar eens onder tafel bij Fons Antwerp). Uiteindelijk resulteerde dit geëxperimenteer in 3 soorten HenTho gin en het nieuwste familielid, HenTho Spiced Rum.

Ho ho H(enTh)o, X-mas time is coming
De oprichters van HenTho experimenteren niet alleen bij het maken van hun dranken, maar komen ook graag verrassend uit de hoek met leuke gadgets en verpakkingen. En welke periode is er het leukst om met dergelijke ideetjes op de proppen te komen? Yep, je raadt het goed, kerstmis! Hendrik en Thomas maakten voor deze kerstperiode pakjes met telkens 6 kerstballen gevuld met de 3 verschillende gins. O denneboom, was nog nooit zo schoon en kerst nog nooit zo leuk!

Pressdays proevertjes
Heb je van al dat dagdromen over paradijselijke stranden en geestrijke kerstballen, dorst en zin in HenTho gekregen? Dan kan je morgen, donderdag 8 november, tussen 16u  en 18u terecht op de Global Image persdag voor een heerlijk proevertje. Waar zeg je? In de vernieuwde showroom van Sofacompany, op de Mechelsesteenweg 6 kan je even neerzetten en genieten van al het HenTho lekkers. Sluit jij ook graag aan? Meld je dan direct even aan. 

Registreer hier

Hopelijk tot dan en cheers!

Rein Aalbers 

 

Is morgen te kort dag, maar heb je een leuk idee voor een samenwerking of reportage. Heb je een leuk idee voor een give-away met 'Gin kerstballen', wil je een interview met Hendrik en Thomas of wil je graag meer informatie ontvangen? Laat het zeker weten. We helpen je graag verder.  

 

Rein Aalbers

PR Accountmanager, Global Image

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over HenTho

HenTho Gin is het resultaat van de gezamenlijke passie van vader en zoon Hendrik en Thomas Coenen, samen de ‘Antwerp Gin Company’. Met de HenTho 12 maakt het duo meteen een krachtig statement: een robuuste gin van 44% op basis van 12 kruiden en specerijen. HenTho 12 kreeg er in 2016 fris gezelschap bij met Noah, een transparante, speelse London Dry Gin. Recentelijk is er nu ook "The Pink Edition", een florale gin op basis van jeneverbessen, amandelen en vanille. Alle drie de gins zijn door vader en zoon ontwikkeld en op ambachtelijke wijze gedistilleerd in hun eigen micro-distilleerderij op 't Kiel in Antwerpen. Dochter/zus Charlotte voorziet de gin telkens van een passend flessenontwerp. It's a family affair! 

Contact

Antwerp Gin Company Nieuwstad 12 2000 Antwerpen

+32 4 73 68 41 58

[email protected]

www.hentho.be